Spring naar content

WIJ ZITTEN NIET STIL. VAN AFGERONDE PROJECTEN, INSPIRERENDE NIEUWE TRENDS TOT HANDIGE WEETJES OVER INRICHTEN. JE VINDT HET HIER.

Naturall wallcoverings III

Zo dan! We krijgen weer een parel in de collectie. Geef je huis een warm, aards gevoel met Natural Wallcoverings III.
lees verder

Gerealiseerd project Fam. Groenendijk

Onlangs hebben wij met het hele team een woning op mogen leveren in Den Hoorn. Men ging vanuit het fijne Dordrecht verhuizen en wat doe je dan? Contact opnemen met Joker van der Wiel. Natuurlijk helpen we je ook dan ;)
lees verder
“HOU HET SIMPEL MAAR PERFECT”

Onze filmsterren al gespot ?

Onlangs een superleuke bedrijfsfilm opgenomen met ons eigen team in de hoofdrol.
lees verder

Zwarte gordijnrails met een mooie waveplooi

Zie hier dan. Bij een oud dijkhuis in Papendrecht met nostalgische glas-in-lood ramen deze strakke inbetweens opgehangen in combinatie met zwarte gordijnrails.
lees verder

Een stijlvolle traploper met dubbele bies

Zeg nou zelf, welk product geeft uw trap een luxere uitstraling dan een traploper? U maakt van een normale trap, een trap met klasse.
lees verder

Een statement gemaakt aan de Max Gootelaan

Bij een nieuwbouwappartement aan de Max Gootelaan op het leerpark van Dordrecht hebben wij een appartement van een mooie stoere inrichting mogen voorzien.
lees verder

Teampower

In deze enorm drukke periode van werken waarin we met elkaar heel weinig tijd hebben voor ontspanning moest het er dan toch maar van komen. Met het gehele team bij klimbos dordrecht onze kunsten vertoont.
lees verder
ACHTER HET BEHANG PLAKKEN IS EEN GOEDE OPTIE.”

De groene loper uitgelegd

In het restaurant van Villa Augustus hebben wij enige tijd geleden een nieuwe loper geplaatst en in de 4 hotelkamers in het waterreservoir de trappen mogen voorzien van nieuwe bekleding.
lees verder