Spring naar content

WIJ ZITTEN NIET STIL. VAN AFGERONDE PROJECTEN, INSPIRERENDE NIEUWE TRENDS TOT HANDIGE WEETJES OVER INRICHTEN. JE VINDT HET HIER.

Wandpanelen

Uiteraard hebben wij ook diverse wandpanelen, maar wij hebben nog veel meer… Omdat je op TV, woonbladen en de socials veel wandpanelen voorbij ziet komen, is bij ons ook de vraag enorm gegroeid. En laten wij nu heel veel keuze in wandpanelen hebben.
lees verder

AFTERMOVIE 25 JARIG BESTAAN

Wat was het een supergezellig feest met elkaar, in een volle circustent met tal van acts, bezigheden, drank, eten en volop muziek. Samen met familie, vrienden, relaties en een aantal lieve klanten!
lees verder

3D ANIMATIE

Interieur kan je kopen... maar stijl kan je voelen. Weet jij niet wat je met je ruimte aan moet? heb jij even geluk. Wij helpen graag!
lees verder

Zwarte gordijnrails met een mooie waveplooi

Zie hier dan. Bij een oud dijkhuis in Papendrecht met nostalgische glas-in-lood ramen deze strakke inbetweens opgehangen in combinatie met zwarte gordijnrails.
lees verder

Naturall wallcoverings III

Zo dan! We krijgen weer een parel in de collectie. Geef je huis een warm, aards gevoel met Natural Wallcoverings III.
lees verder

Gerealiseerd project Fam. Groenendijk

Onlangs hebben wij met het hele team een woning op mogen leveren in Den Hoorn. Men ging vanuit het fijne Dordrecht verhuizen en wat doe je dan? Contact opnemen met Joker van der Wiel. Natuurlijk helpen we je ook dan ;)
lees verder
“HOU HET SIMPEL MAAR PERFECT”

Onze filmsterren al gespot ?

Onlangs een superleuke bedrijfsfilm opgenomen met ons eigen team in de hoofdrol.
lees verder

Interfloor komt binnenkort …

met een TV-commercial op de Nederlandse Publieke Omroep met niemand minder dan Dirk Zeelenberg in de hoofdrol! Althans ...
lees verder

Een stijlvolle traploper met dubbele bies

Zeg nou zelf, welk product geeft uw trap een luxere uitstraling dan een traploper? U maakt van een normale trap, een trap met klasse.
lees verder

Een statement gemaakt aan de Max Gootelaan

Voor steeds meer klanten maken wij een 3D visual. Een ruimtelijk, op maat en overzichtelijk beeld hebben van de woning die je gekocht hebt is veel fijner om naar te kijken dan naar een kale plattegrond. Soms heb je ook klanten waarbij je direct aanvoelt dat het niet nodig is.
lees verder

Teampower

In deze enorm drukke periode van werken waarin we met elkaar heel weinig tijd hebben voor ontspanning moest het er dan toch maar van komen. Met het gehele team bij klimbos dordrecht onze kunsten vertoont.
lees verder
ACHTER HET BEHANG PLAKKEN IS EEN GOEDE OPTIE.”

De groene loper uitgelegd

In het restaurant van Villa Augustus hebben wij enige tijd geleden een nieuwe loper geplaatst en in de 4 hotelkamers in het waterreservoir de trappen mogen voorzien van nieuwe bekleding.
lees verder