Spring naar content

Wij ademen interieur.

Jouw interieurspecialist midden in Zwijndrecht en hartje Dordrecht. Twee winkels: ieder met een team vol echte professionals. Eén formule: stijlvernieuwing, kleurcombinaties en trends, daar weten wij op het gebied van interieur echt alles van. Kijk je met ons mee naar het assortiment? Dan luisteren wij in de tussentijd goed naar jouw voorkeur. Wij zijn niet (ad)vies van goede tips. Dus heb je hulp nodig? Met een frisse en gezellige blik zorgen we dat jij met het allerbeste ontwerp naar huis toe gaat!

Het is geen geheim dat we al heel wat jaren meegaan. Om precies te zijn zitten we sinds 1955 in Zwijndrecht en sinds 1999 in Dordrecht. In 2021 zijn het Dordtse Jokerdesign en het Zwijndrechtse Van der Wiel gefuseerd tot Joker van der Wiel. Samen vormen we een nog completer bedrijf.
Zo hebben we voor jou nu alle vakkennis in huis. Ieder van ons heeft een achtergrond of studie op het gebied van interieur. We zijn een team van jong en oud, wat zorgt voor een combinatie van flinke ervaring én frisse blikken. Dubbel voordeel! Uiteraard zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends.
Path 122asddd

Anne Romijn

Anne wordt per ongeluk ook vaak Joke genoemd. Ze is altijd overal tegelijk mee bezig en kan uitsluitend met lijstjes werken, om te voorkomen dat ze ’s nachts wakker schrikt. Samen met haar vriend woont ze in het buurdorp Papendrecht. Al haar inspiratie haalt ze uit reizen, lezen en koken. Dit laatste doet ze het liefste heel uitgebreid. Om die reden is ze dan ook altijd bezig met het vinden van een balans. Die balans zie je ook terug in haar ontwerpen. Anne houdt van en staat voor creatieve en stijlvolle interieursamenstellingen die mogen verschillen van rust tot juist veel uitdagingen.

anne@jokervanderwiel.nl
+31 (0)6 222 663 08

John Kers

John is een trotse Joker. En een kers met pit die heel direct(eur) is. Als grondlegger van Joker van der Wiel is hij trots op wat is opgebouwd. Hij kan heel erg genieten van het leuke team en van de omgang met de klanten. Hij is altijd te porren voor een geintje en altijd vrolijk. Ondertussen blijft hij kritisch en houdt eenieder, soms tot ergernis van diegene, scherp. Stress kent hij niet, net als vrije tijd. Hij weet dat hij te veel werkt.

John heeft thuis de allerliefste vrouw van de hele wereld en twee kanjers van kinderen. Als zij dan niet enthousiast genoeg zijn als hij eindelijk thuiskomt, dan is Puck de hond er gelukkig nog. Zijn enige zwakte is gebak met veel slagroom.

john@jokervanderwiel.nl
+31 (0)6 224 210 46

Saskia van de Put-de Keijzer

Na een aantal jaren zoekende te zijn geweest naar een manier om met haar creativiteit brood op de plank te krijgen, heeft ze nu haar plek gevonden. Saskia versterkt sinds 2021 ons team met haar enthousiaste en frisse blik op interieurstyling. Saskia is moeder van twee kindjes en woont met veel plezier in Dordrecht. Deze van origine Noord-Hollandse kan ook nog een kunstje of twee op de naaimachine.

saskia@jokervanderwiel.nl
+31 (0)78 621 55 60

Rebecca Smaal

Rebecca is altijd in voor een gezellig praatje, haar familie noemt haar zelfs Bebbie. Maar op de zaak is haar bijnaam vooral Rebel. Haar SUPERKRACHT is de omgang met de klanten en het zich inleven in hun vraag. Aangezien ze vele interieurstijlen leuk vindt, kan ze zich goed verplaatsen in ieders stijl en iedere sfeer. Die kracht houdt deze tikkeltje eigenwijze dame op peil met sporten in de crossfitbox. Verder is ze graag te vinden bij familie, vrienden of lekker thuis. En ja, dit thuis verandert ze regelmatig. Logisch, met een timmerman als vriend. Alle nieuwe trends worden eerst thuis doorgevoerd. Onder het mom van ‘om vervolgens het beste advies te kunnen geven’ pakt ze alles steeds opnieuw aan.

rebecca@jokervanderwiel.nl
+31 (0)78 612 79 79

Erik Kok

Manusje-van-alles, staat voor iedereen klaar. Op de werkvloer is hij de olie in de machine. Hij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, het liefst met de muziek van Drechtstad FM op de achtergrond. Hij is een perfectionist. Werkzaamheden duren hierdoor wat langer, maar dit leidt wel tot een tevreden klant. Laminaat leggen is niet zijn hobby, het op maat zagen ervan wel. Erik is creatief en geduldig. Dit zorgt met Sinterklaas voor de mooiste surprises van papier-maché. Thuis zorgt hij voor het huishouden en mocht er dan nog tijd overblijven, dan heeft hij nog hobby’s: koken, fotografie en Star Wars-lego verzamelen.

erik@jokervanderwiel.nl

Jan Vermeulen

Jan is onze kritische allround stoffeerder die niet op een uurtje langer werken kijkt. Liever een tevreden klant dan op tijd weg. Is heel creatief en altijd bereid om een helpende hand te bieden. Houd van zelfspot.
Privé een echte huismus en met het gezinnetje naar de bios. En Fitness is tegenwoordig z’n sport. Zijn collega’s voelen zich erg veilig met Jan vanwege zijn zwarte band in judo, dus pas maar op wat je zegt tegen hem 😉

jan@jokervanderwiel.nl

Stephanie Rumawas

Van tropisch naar Europees, mijn interieur-reis weerspiegelt mijn flexibiliteit en enthousiasme. Indonesië naar Nederland, een gewaagde stap, maar the love voor het creëren van warme en gezellige ruimtes reisde met me mee.
Stress over kleurkeuze bij het schilderen van mijn eigen huis? Gelukkig hoef ik me daar geen zorgen over te maken, omdat ik het geluk heb dat mijn partner een schilder is.

stephanie@jokervanderwiel.nl
+31 (0)78 612 79 79

Fleur de Grauw

Met Fleur lig je altijd in een scheur, onze vrolijke meid is altijd in voor een grapje. Maar wees gewaarschuwd want Fleur staat bekend om haar goede schrikmethodes. Zij laat daarom regelmatig haar collega’s schrikken. In haar vrije tijd vind ze het leuk om te sporten of lekker met vriendinnen of haar vriend tijd door te brengen. Fleur maakt van elk interieur iets ‘fleurigs’. Ze vind het leuk om met de klant mee te denken en laat zich soms helemaal gaan in het bedenken van de leukste ontwerpen. Ze heeft hiervoor een aantal jaar in de meubelbranche gewerkt wat nu goed van pas komt in onze winkel in Zwijndrecht.

fleur@jokervanderwiel.nl
+31 (0)78 612 79 79