Spring naar content

Natural wallcoverings III

Zo dan! We krijgen weer een parel in de collectie. Geef je huis een warm, aards gevoel met Natural Wallcoverings III. Deze wandbekleding wordt geproduceerd en met de handgemaakt in Azië. Ja echt, hedendaags is deze ambacht er nog steeds. 

Voor de verscheidenheid aan structuren worden verschillende natuurlijke vezels zoals jute, hennep, sisal, riet, zeegras, pijlwortelgras, bamboe, raffia en kurk gebruikt. De vezels worden geoogst uit duurzame gewassen, aan de lucht gedroogd in de zon en gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het resultaat van het doorlopen van al deze fases is een prachtig natuurlijk en milieuvriendelijk product.
Net als een vingerafdruk is geen rol van dit natuurlijke materiaal hetzelfde. Vezels kunnen door hun eigenschappen verschillende kleuren opnemen en in grootte verschillen. Je kunt dit materiaal dus niet op rapport plakken, er zal altijd een banend effect ontstaan. Dit draagt juist bij aan de charme van dit bijzondere product en levert een levendige wand op. Helemaal van nu.

Luchtige pastellen en rijke groen en brons tinten.

De variëteit aan kleuren en structuren is breed. Naast de natuurlijke rotan en sisal tinten die nu mega hip en niet meer weg te denken zijn in het interieur, vind je ook luchtige pastellen en rijke groen en brons tinten. Kies een verfijnde textuur voor een modern minimalistisch en een losser weefsel met zichtbare knoopjes voor een rustiek of eclectisch interieur. Je zult zien dat deze wandbekleding direct dimensie geeft aan je ruimte. Durf jij het aan?

“GEEF JE HUIS EEN WARM, AARDS GEVOEL”

Path 122asddd