Spring naar content

Dit overkwam ons enige tijd geleden.

Een echtpaar stapte de winkel in en ging verhuizen naar een appartement in Dordrecht. Na even praten wisten we vanaf beide kanten al direct welke stijl, look en feel het appartement moest hebben. In twee uur tijd hadden we een heel kleuren/ materialen en overig plan gemaakt qua inrichting.

Men hield van kleur en dan met name de warme Mexicaanse look en kleur in combinatie met een rauw en industrieel randje.

Door middel van een fotowand (een mega blikvanger) van het merk Muance hebben we deze als leidraad aangehouden voor de gehele woonkamer, keuken en entree. Alle kleuren vanuit deze fotowand zijn doorgetrokken in de woning. Zo is er gekozen de zuilen in het appartement evenals de nis in de entree een warme Terracotta kleur te schilderen. De echte houten vloer, door derden aangebracht in Hongaarse punt maakt het geheel af. Qua raamdecoratie hebben we gekozen voor de Toppoint Basics Florie vitrage in de kleur onweer. Een zwart/ blauwe gloed welke weer zeer goed overeenkwam met het industriële randje.
De zijramen in het appartement met de meeste inkijk zijn bekleed met Bamboo Blinds 50mm van het merk DIB Zonwering.

In de masterbedroom hebben we wederom gebruikt gemaakt van een fotowand. Een natuurlijke schouwspel met daarin blauw en taupe als hoofdkleuren. Precies de tinten die het bed heeft en we het overgrote deel van de muren hebben gegeven.

De slaapkamer is afgemaakt door prachtige, geluidsdempende en isolerende gordijnen van het merk Holland Haag. Strak confectioneert met een enkele plooi en stoer 12 cm hoog band op een zwarte gordijnrails.

Tot slot de werk/ kastenkamer. Men wilde hier opnieuw gebruik maken van een fotowand. Gezien de grote houten kledingkast hebben we hier gekozen voor een botanische print met als basis een zachte mintgroene kleur. Wederom hebben we hier dezelfde warme gordijnen geplaatst als in de slaapkamer.

Meneer en mevrouw wonen hier heerlijk en voelen zich helemaal thuis in dit prachtige appartement. Ons restte nog enkel het plaatsen van maatwerk-horren in bijpassende RAL-kleur en is dit appartement wederom met veel succes opgeleverd.

Hieronder een aantal mooie foto’s van het eindresultaat.

“DOOR DE PASSIE EN EXPERTISE Van ANNE IS ONS APPARTEMENT TOP GEWORDEN.”

Path 122asddd