Spring naar content

Het begon met een aantal fijne en gerichte gesprekken.

Vanuit deze gesprekken zijn we de schets en 3D fase ingegaan. Met een aantal vaste elementen zoals de keuken zijn er diverse ontwerpen uitgerold. Belangrijk in het ontwerp was een woning welke hotel chique uitstraalde, enkel dan met zachte pastelkleuren en ook wel een Scandinavisch randje. In combinatie met de keuken welke donker is qua kleur met rosé gouden accenten is een heel spannend en warm thuis gecreëerd.

Hieronder één van de gemaakte visuals.

De gehele woning is aangepakt en door onze handen gegaan. De werkzaamheden begonnen met het stucen van alle plafonds en enkele muren in de badkamer. Vervolgens ging de schilder aan de slag met het sauzen van de plafonds.

Nadat de schilder klaar was met alle plafonds is ons behangteam gestart. Alle wanden zijn in de 140 grams gladde vlies gezet en vervolgens door schilder dekkend gesausd in Sigma Perfect. Nadat deze werkzaamheden erop zaten is de schilder begonnen met het behandelen/nalopen van het gehele trapgat. Al het houtwerk is geschuurd, geplamuurd, geschuurd en vervolgens twee keer gelakt in de Sigma S2U Nova Satin.

Zodra de lak geheel was uitgehard zijn we begonnen met het egaliseren van de woning, te weten 3 etages.

De dag erna zijn we gestart met het plaatsen van een pvc-visgraat vloer. Ditmaal geen standaard formaat visgraat maar de XXL versie. Samen met de klant hebben we hier bewust voor gekozen. Het formaat van de plank geeft optisch een zeer ruimtelijk effect en zorgt daarnaast voor rust in het totaal ontwerp. Voor de gehele woning hebben we dezelfde pvc-vloer in dezelfde legrichting (visgraat verband) gekozen. De vloer welke we hebben gebruikt is Ambiant Avanto Beige afgewerkt met een 12 cm hoge plint in RAL9016.

Nadat de pvc-vloer was aangebracht zijn we gestart met de trappen.

Ook hierover is nagedacht gedurende het project. Voor de trap hebben we wederom voor pvc gekozen, exact dezelfde plank afwerkt met mat zwarte trapprofielen. Wanneer de trappen begaan waren is onze behanger wederom gestart en ditmaal met het afwerken van de wanden doormiddel van prachtige wandbekleding. In dit project hebben we gebruik gemaakt van diverse merken van o.a. Arte Walls, Eijffinger, Rebell Walls, Khroma en Studio Ditte.

“Bente en Erik ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen.”

De muren, vloeren en al het schilderwerk zit erop. Tijd dat onze bevriend-aannemer aan de slag gaat. De klant had de wens om de keukenombouw helemaal af te werken met stucplaten en vervolgens rondom strak te stucen. In het midden van de keuken zijn twee spots gecreëerd zodat ook de coffee corner licht heeft.
Bijzonder in dit project is ook het maatwerkmeubel. Naast een maatwerk kledingkast welke we hebben geleverd en gemonteerd is er ook gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen tv-meubel met haard. Dit in samenwerking met Niels Bakker Interieurbouw. De schouw hiervan is wederom door de aannemer gestuct en vervolgens door de schilder keurig dekkend gesausd.

Tijd voor de raamdecoratie, horren en gordijnen.

Voor de begane grond is gebruikt gemaakt van 65mm blinds en gordijnen van Inside. Voor de overige ruimtes duette shades van het merk Multisol.
Klant was klaar om te verhuizen.

Binnenkort een binnenkijker van deze prachtige woning!

Path 122asddd