Spring naar content

Wandpanelen

Naast de standaard houten panelen op zwart vilt, hebben wij ze ook van geheel PET-vilt in houtlook. Een collectie van Tacito met 8 standaardkleuren maar wil je ‘out of the box’ gaan, stel ze dan samen uit de 36 beschikbare kleuren.
Door de dubbele laag akoestische vilt is er een optimale geluidsabsorptie, gewicht is de helft lichter dan hout, opmaat snijden en/of uitsparingen zijn gemakkelijk uit te snijden. En de panelen zijn in diverse breedtes maar bovenal ook in 3 m1 hoog te verkrijgen!
 

Naast de houten lattenwanden van Tacito hebben wij nog veel meer oplossingen voor de aankleding, comfort, akoestiek, enz. voor thuis, kantoor, scholen, restaurants, zorginstelingen, winkels en hotel.
Nieuwsgierig geworden naar wat allemaal mogelijk is? Dan horen we je wel.
‘And last but not least’ hebben wij een hele mooie veelzijdige collectie interieurpanelen van AT. Niet zo maar een collectie; wil je meer stijl, meer exclusief, meer hotelchic, meer uniek zijn? Deze stijlvolle collectie vindt je nog niet zo maar bij iedere woonspecialist, maar natuurlijk wel bij ons 😉

Panelen met een exclusieve en stijlvolle uitstraling.

Deze leverancier heeft de akoestische panelen verder ontwikkelt en voorziet ze van rijke stoffen, waardoor de wandpanelen een hele exclusieve en stijlvolle uitstraling geeft.
En de panelen zijn standaard 2,80 m1 hoog, geschikt dus voor de meeste huizen van vloer tot plafond. Ook kunnen ze gemaakt worden met vilt voor ronde oppervlakten.
Welke looks er naast hout zijn? Denk aan Leer, Suede, Metallic Velours, Beton, Croco.
Wij zeggen kom naar onze winkels en zie, proef, voel en je bent helemaal om.
En voor horeca, hotels enz. bieden we ze ook brandvertragend aan.

“GEEF JE HUIS STIJLVOL, EXCLUSIEVE WANDPANELEN”

Path 122asddd