Spring naar content

Je thuis voelen begint bij goed interieuradvies

Bekijk je ook meerdere keren per week allerlei woontijdschriften en woonprogramma’s? De vraag blijft dan altijd: hoe creëren die stylisten zo makkelijk die perfecte ruimte? En meer nog: hoe krijg ik deze stijl in mijn huis en schaf ik geen producten aan die het toch net niet zijn of nu juist net niet mooi uitkomen? Wij helpen je daar graag bij. 

Zorgen dat de ruimte vorm krijgt

Met maatwerk zorgen we dat je woning helemaal is afgestemd op je wensen. Wij zetten jouw wensen om in een advies. De ideeën brengen we over in de vorm van een schets, moodboard of 3D-tekening. Hier verwerken we ook de meubels in die je nu hebt en wilt houden. Losse kleuren, materialen en meubels vormen ineens een geheel. 
Ben je weg van de meubels die we adviseren, dan vertellen we je waar je ze kunt kopen. We gaan zelfs met je mee naar de betreffende winkel als je daar behoefte aan hebt. Ons advies vullen we altijd aan met tips en tricks. Zelfs een lichtadvies of elektraplan behoort tot de mogelijkheden.

Twijfel je over bepaalde kleuren of materialen? Dan neem je gewoon een paar stalen mee naar huis, zodat je even rustig na kunt denken.

Voor het beste advies leren we je graag kennen

Je bent altijd welkom bij ons. Iedereen die de winkel bezoekt, helpen we persoonlijk. Maar zeker als het om grotere vragen gaat, komen we liever bij jou langs. Om je een goed interieuradvies te geven is het namelijk belangrijk om te weten wie je bent en om te ontdekken hoe je leeft. De gezinssamenstelling, werk en hobby’s zijn belangrijk om mee te nemen in het advies. Werk je bijvoorbeeld altijd aan de keukentafel, ben je bourgondisch of kijk je graag films? We laten ziet wat de mogelijkheden zijn en wat verschillende kleuren en materialen doen met de ruimte.

Duurzame materialen

In onze beide winkels werken we met materialen die een zo klein mogelijke belasting zijn voor het milieu. Een voorbeeld hiervan is marmoleum, een natuurlijk materiaal. Maar we hebben ook gordijnen die van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Pvc-vloeren zijn van 100% kunststof, dus werken we met een fabrikant die de meest gunstige variant heeft.

Onze 3D-visualisaties laten niets aan de verbeelding over

Je weet wat je wilt en je hebt materialen uitgekozen. Maar hoe ziet het er straks uit als alles samenkomt? We kunnen ons goed voorstellen dat je het moeilijk vindt dat voor je te zien. Daarom zorgen we voor de perfecte indruk met een 3D-visualisatie. Blijkt een van de elementen toch niet helemaal naar je smaak te zijn, dan passen we het gewoon even aan.

Zijn er kosten aan het advies verbonden?

Advies en begeleiding zijn uiteraard gratis. Besluit je niets met de 3D-visualisaties te doen, maar wil je ze wel als inspiratie ontvangen? Dan zijn daar wel kosten aan verbonden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de ruimte en het aantal vierkante meters. We vertellen je hier graag meer over.

Path 122asddd