Spring naar content

Zie je het zelf schilderen of behangen niet zitten?

Je hebt prachtverf uitgekozen of het mooiste behang, maar hoe komt het nu perfect op de muur? Ons team van schilders en behangers staat klaar om je al het werk uit handen te nemen. Wil je wel zelf aan de slag, maar weet je niet hoe? Dan geven we je een uitgebreide werkbeschrijving en voorzien we je van alle benodigdheden. 

Lakken en sausen in alle technieken

Sinds vijf jaar nemen we je alle schilderwerkzaamheden uit handen als je dat wenst. Zowel buiten als binnen. We sausen en lakken. We gebruiken hierbij altijd schilderkwaliteit verf, waaronder die van Sigma en Sikkens. Ook als het gaat om bijzondere technieken, zoals met een blokkwast structuur aanbrengen voor een Marrakech-sfeer.

Strak behangen

Uiteraard wil je dat je gekozen behang perfect op de muur komt. Het moet goed op elkaar aansluiten en bobbels zijn helemaal uit den boze. Onze behangers draaien daar hun hand niet voor om. Door hun ervaring zit het behang binnen een mum van tijd strak op de muur.

Ook bij een muur is een goed begin het halve werk

Voor er met het daadwerkelijke behangen of schilderen begonnen kan worden, moet de muur in topconditie zijn. Wij helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om stuken, oud behang verwijderen, het aanbrengen van stucbehang of het restaureren van de muur. Door een goede basis te creëren is de vervolgstap een stuk eenvoudiger en gaat het eindresultaat veel langer mee.

Path 122asddd